auric infinity- nekonečné sudy

Výrobca: auric
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: na objednavku od 1.07.2024
Cena na vyžiadanie
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

auric infinity - nekonečné sudy

Výhodou tohto suda je že proces vinifikácie môžete urobiť 2-3 krát počas zberu od začiatku 9. do koca 10. mesiaca. Dôležité je tiež povedať, že nerezová výbava suda je trvalá, stačí vymeniť iba drevenú časť  (sud) po niekoľkých rokoch. Existuje teda veľa výhod ktoré sú z dlhodobého hľadiska ziskove.

Sud bude pripravený na predaj od 1.7.2024.

 

Technológia auric infinity rieši všetky 3 hlavné problémy oxidácie, kontaminácie a odparovania:

       a. Potravinárske silikónové tyče a silikónové remienky znižujú trenie dreva o drevo a premieňajú vlastný drevený sud na uzavretý stiesnený priestor, keď na kvapalinu pôsobíte tlakom.

  • b. Akrylová hlava suda umožňuje pozorovanie produktu vo vnútri a prítomnosť slnečného svetla počas fermentácie, čo má prirodzený pozitívny vplyv na pevnosť kvasiniek (prečítajte si skúšobnú správu z Geisenheim University )

  • c. Nastaviteľné obruče so skrutkami umožňujú aplikovať rovnakú silu na každú obruč napriek ich polohe na drevenom sude

  • d. Nerezová zátka umožňuje výrobu vína s NIČÍM INÝM AKO HROZNO A KVASOM pod bezpečným nepretržitým tlakom vo vnútri zákazkového dreveného suda a odoberanie laboratórnych a degustačných vzoriek bez akejkoľvek oxidácie, kontaminácie a vyparovania. Zátka sa odstráni iba na účely čistenia. Pozitívny tlak možno získať z CO2 počas fermentácie alebo umelo použitím akýchkoľvek povolených potravinárskych plynov. Podtlak je možné získať pomocou akéhokoľvek vákuového systému.

    Výhody aurického nekonečna:

    • a.    Trvalo udržateľná výroba vína a starnutie s NIČÍM INÝM AKO S HROZNOM A KVÁSKOM

    • b.     Zrýchlená výroba vína a starnutie

    • c.     Môže sa použiť akýkoľvek druh fermentovateľného produktu:
    • 1. Bobuľové ovocie
    • 2. Šťava
    • 3. Celý strapec
    • d.     Môžu sa použiť zdravé, ako aj čiastočne infikované fermentovateľné produkty (hroznové bobule).

    • e.      Môžu sa použiť domáce alebo komerčné kvasinky a baktérie

    • f.       Úplná kontrola nad oxidačnou kontamináciou a vyparovaním počas výroby vína a starnutia

    • g.       Nie je potrebná žiadna kontrola teploty a vlhkosti v pivnici

    • h.       Odber laboratórnych a degustačných vzoriek bez oxidácie, kontaminácie a vyparovania

    • i.       Čiastočne plné sudy môžu dozrievať bez dolievania.

    • j.       Čisté prázdne sudy môžu byť natlakované N2 alebo CO2 a skladované bez akýchkoľvek ďalších pridaných prísad

    • k.      Čisté prázdne sudy môžu byť pred plnením a fermentáciou natlakované kyslíkom

    • l.       Anaeróbna stabilizácia za studena, filtrácia a plnenie do fliaš môže zaručiť dlhú trvanlivosť