V prípade záujmu si vypýtajte ceník alebo Vás prídeme navštíviť.
Príslušenstvo na objednávku :
HORNÝ otvor |
Ø 150 | |
CELKOVÝ výpust |
||
DEGUSTAČNÝ VENTIL = koštovák |
||
ŠTVORCOVÉ NEREZOVÉ dvierka |
317 x 266 |
|
ČISTIACI VENTIL | ||
TEPLOMER | ||
KVASNÁ ZÁTKA |
POPIS
- drevený dubový sud 600 L
- štiepaný dub
- stupeň vypaľovania na objednávku ( L, ML, M, M+, H)
- typy sudov podľa letokruhov na objednávku ( Standard, Excellence, Premium, Premium +)
- sušenie dreva 24 alebo 36 mesiacov, ceny sa rozlišujú.
- možnosť loga na objednávku.
- každý sud má seriové číslo.
HUSTOTA LETOKRUHOV
Doba sušenia | Standard | Excellence | Premium | |||||
24 mesiacov | 36 mesiacov | 24 mesiacov | 36 mesiacov | 24 mesiacov | 36 mesiacov | |||
Veľkosť suda - litre | 600 L | 600 L | 600 L | 600 L | 600 L | 600 L | ||
Prírodné sušenie dreva | Sušené 24-36 mesiacov | Sušené 24-36 mesiacov | Sušené 24-36 mesiacov | |||||
Hustota letokruhov | 3-5 letokruhov/ cm | 3-5 letokruhov/ cm | 5-7 letokruhov/ cm | |||||
Popis hustoty letokruhov | Jemná štruktúra letokruhov. Väčší počet užších vlákien umožňuje väčšiu -lepšiu mikrooxygenáciu. Vhodné na krátke zrenie vína v sude. Preferovaná doba zrenia v sude 5-8 mesiacov. | Jemná štruktúra letokruhov, na kratšie dozrievanie. Ideálne pre dodanie sladkosti a jemnej arómy vínu. Preferovaná doba zrenia 6-10 mesiacov. | Veľmi jemná štruktúra vlákien (letokruhov) pre získanie elegantnosti a ušľachtilosti vína. Preferovaná doba zrenia 10-24 mesiacov. | |||||
Vypálenie | L, ML, M, M+, H | L, ML, M, M+, H | L, ML, M, M+, H |
HUSTOTA LETOKRUHOV :
ŠTANDARD
EXCELLENCE
PREMIUM
PREMIUM +
VYPÁLENIE