Výroba vína bez pridaných aditív a konzervačných látok.
Izobarická výroba vína- výroba vína pod tlakom.
Ak máte trochu času a vôľu zistiť niečo nové, prečítajte si o auric infinity technology na našej stránke. V každom prípade, niekoľko minút sa vždy nájde. Pozrite aj video.
Úplne nový prístup ku výrobe vína.
Výhodou tohto suda je že proces vinifikácie môžete urobiť 2-3 kráť počas zberu od začiatku 9. do koca 10. mesiaca. Dôležite je tiež povedať že nerezová výbava je trvalá, stači vymeniť drevenú časť(sud) po niekoľko rokov. Existuje teda veľa výhod, ktore su z dlhodobého hľadiska ziskove.
Sud bude pripravený na predaj od 1.7.2024.
Viac zistíte, ak sa pozrite na video o firme auric a video o auric infinity technology.
Pri odoberaní vzorky vína sa sud neotvára, víno sa odoberá iba cez ventil a aby neprišlo k oxidácii vina v sude cez špeciálny ventil dodáme dnu dusík. Takto neprichádza k oxidácii v sude.